Sightseeing in Kopenhagen

Gisteren niet gesmeerd en ik mag het geweten hebben, gezicht rood, nek rood en ook wat mijn armen. Dus smeren vandaag.

Gisteren mij een beetje mispakt aan mijn restaurant voor ‘s avonds, 22 euro toast champignon als voorgerecht, 44 euro voor een visje en 13 euro het glas witte wijn. Ga toch wa beter moeten opletten, anders ben ik meer geld kwijt aan eten dan aan al de rest

Vanmorgen echt lang geslapen het was 9u. Terug op zoek naar koffie. De gids had wat tips gegeven en eentje lag niet zover van mijn hotel, Apotek 57. Het was aanschuiven, maar omdat ik alleen ben, hadden ze snel een plaatsje voor mij gevonden.

Blijkbaar was de cinnamon bun een aanrader. Was echt super lekker.

Daarna moest ik nog een kerk zien, de Frederik’s kirke, daarna nog een paleisje bezoeken, wel niet binnen gegaan, ben niet zo een museum fanaat.

Zoals je kan zien nog altijd schitterend weer 😎.

Over de middag naar een foothall geweest, waar ik empanadas heb gegeten van een Argentijns stalletje. Het bijhorende pintje was super lekker en heel fris.

Straks gaan kijken of mijn schoen klaar is en dan heb ik om 16u opnieuw een toer, dit maal in Christaens Haven. Daar ligt ook de vrijstad Christiana. Dus heb nog een plan voor deze middag. Morgen heb ik een dag tour geboekt om verschillende sites rond Kopenhagen te doen. En ze geven regen uit.